×
Meniu

AMT Buiucani va coopera cu rețeaua de sănătate ”Regina Maria” din România

Reprezentanții rețelei private de sănătate ”Regina Maria” din România au vizitat IMSP AMT Buiucani. Secialiștii români au discutat cu directorul instituției medicale, Liliana Iașan și șefii departamentelor despre posibilitățile de cooperare între rețeaua Regina Maria și AMT Buiucani.

”Ne gândim să cooperăm pe partea de training. De asemenea, ne-am dori să împrumutăm ideile bune implementate de AMT Buiucani. Ne-ar interesa anumite aspecte din domeniul medicinii primare, inclusiv programele de susținere a tinerilor și adolescenților. Am venit să ne cunoaștem și să deschidem un pod de comunicare. Este clar că suntem duspuși să acceptăm orice idee bună”, a menționat Nicoleta Tomas, managerul Departamentului de Urgenta a rețelei ”Regina Maria”.

Cooperarea cu rețeaua ”Regina Maria” va oferi posibilitatea medicilor de la AMT Buiucani să facă schimb de experiență cu cei mai buni specialiști din România și să-și fortifice abilitățile profesionale.

”Este o onoare pentru noi să facem schimb de experiență cu medicii din rețeaua ”Regina Maria”. Ne dorim să cooperăm în domeniul chirurgical, în contextul în care urmează să deschidem serviciul chirugie de ambulator. Din numele echipei vă mulțumesc ca ați venit în instituția noastră. Este o posibilitate să ne promovăm. Aceasta va aduce beneficii atât instituției, cât și pacienților”, a declarat Liliana Iașan.

Rețeaua privată ”Regina Maria” include mai multe policlinici, spitale, maternități, laboratoare și centre de diagnostic în mai multe orașe din România.